dimarts, 27 d’octubre del 2015

27/10/2015

Avui a classe hem conegut diverses pàgines. La primera ha sigut Slideshare, en la qual ens hem fet un compte per poder penjar la nostra endevinalla, que podeu visitar a l'entrada anterior. També, hem conegut alguns ajustos sobre aquesta pàgina per poder treballar sols en el futur.

Després, hem fet una entrada de prova sobre Slideshare on hem buscat presentacions sobre el nostre treball de teoria, per exemple les meves companyes i jo hem buscat el tema de "mobile learning". Però, després, hem esborrat aquesta entrada perquè només era una prova per conèixer com inserir les presentacions d'aquesta pàgina al nostre Blog, per saber com fer-ho sols més endavant.

A més, hem visitat murals multimèdia realitzats amb Glogster d'alumnes anteriors, però la pàgina no funcionava molt bé i no hem pogut veure tot el que ens haguera agradat. Aquesta pàgina serveix per fer murals multimèdia per treballar temes amb els nostres futurs alumnes.

Més tard, hem conegut una altra pàgina web, anomenada Lino, on també ens hem hagut de crear un compte per a poder realitzar murals i guardar-los en aquesta pàgina.


A la pàgina Lino hem hagut de fer un mural de prova, però després hem fet per parelles un mural més elaborat. La meva companya i jo hem triat fer-ho sobre una excursió al zoo, on hem afegit imatges i vídeos relacionats amb els animals perquè els pares puguen veure a casa el que han fet els seus fills en aquesta excursió.


Finalment, aquesta pàgina web jo crec que pot ser molt beneficiosa per al meu futur com a mestra, perquè podem treballar moltes coses amb els nostres alumnes i els seus pares poden veure-ho en tot moment. A més, de que podem treballar tots alhora: pares, alumnes i mestres podem afegir informació al nostre mural!

Açí us deixe els enllaços de les diferents pàgines que hem visitat avui:

Gràcies per llegir-me!!!

La nostra endevinalla a Slideshare.

Avui a classe hem conegut la pàgina Slideshare i anem a pujar la nostra endevinalla d'altra pràctica que ja vam fer:


I açí us deixem el enllaç directe!

dimarts, 20 d’octubre del 2015

20/10/2015

Avui a classe la professora ens ha dit que per grups podíem fer-li preguntes en privat sobre el nostre tema teòric, del qual hem de fer un treball i exposar-lo en classe, posteriorment.

Aleshores, hem estat sortint fora de classe grup per grup i ens assentàvem en unes cadires davant de la professora.

Després, li preguntàvem tots els dubtes que teníem sobre el nostre tema i també li havíem d'ensenyar l'índex que ens va demanar l'altre dia sobre el treball.

A partir d'aquest índex, ens deia que coses teníem bé i quines coses teníem malament, però ens ajudava a arreglar-les i afegir-les a l'índex de nou perquè estiguera tot bé.

Finalment, en tornar a classe amb el meu grup hem modificat el nostre índex tal com ens ha dit la professora, per tenir-lo el millor possible!


Gràcies per llegir-me!!!

dijous, 15 d’octubre del 2015

15/10/2015

Avui a classe hem començat veient les endevinalles que faltava per veure dels nostres companys. He de dir que són molt originals i crec que en un futur, si decideixen exposar-les en la seva aula d'infantil, els agradarà molt als seus alumnes i es divertiran aprenent amb aquestes endevinalles.

Després, hem continuat arreglant els últims detalls per deixar acabada la nostra "cacera del tresor" i lliurar-la. La meva companya i jo hem arreglat, per exemple: el fons de la pàgina web (hem posat una foto d'una óssa amb els seus cadells), hem canviat l'aparença de la nostra "cacera del tresor", hem canviat la lletra de la pàgina web i hem posat correctament els gifs que s'havien mogut.

Finalment, la professora ens ha començat a explicar com hem de realitzar el nostre treball relacionat amb la teoria de l'assignatura i quines idees o recursos podem utilitzar, és a dir, ens ha exposat diverses orientacions per guiar-nos a l'hora de començar la feina. Aquest treball posteriorment haurem de exposar-lo a classe!

Gràcies per llegir-me!!!

dimarts, 13 d’octubre del 2015

13/10/2015

Avui a classe hem continuat aprenent ajustos sobre Google Sites per poder continuar amb la nostra pràctica anomenada "cacera del tresor".

Per exemple hem après a fer que la nostra "cacera del tresor" seguisca sent pública però més difícil de trobar, perquè necessitem que siga pública però no cal que la visite tothom.

La meva companya i jo hem continuat fent la nostra "cacera del tresor" que tracta sobre els óssos. Avui hem afegit una endevinalla perquè els xiquets endevinen que la resposta és l'ós i, també, hem inserit moltes imatges d'óssos. I per afegir gifs hem hagut de pujar primer els gifs a Drive per poder inserir-los correctament amb moviment a la "cacera del tresor".

A més, hem donat una forma més bonica a la nostra "cacera del tresor": afegint imatges i gifs, centrant el text, canviant la lletra en grandària, font i color, etc...

I, finalment, hem inserit en la nostra "cacera del tresor" l'àlbum digital que vam fer en una altra pràctica perquè els xiquets puguen veure-ho, ja que és un conte breu i tracta sobre els óssos!

Gràcies per llegir-me!!!

dissabte, 10 d’octubre del 2015

8/10/2015

En primer lloc, avui a classe hem començat una nova pràctica, anomenada "Àlbum digital", com podem comprovar en la meva entrada anterior del bloc.

Per realitzar aquest àlbum digital hem hagut de conèixer una nova pàgina web, coneguda com "Bookr". Aquesta pàgina web serveix per fer un àlbum digital, on pots inserir imatges mitjançant una recerca i afegir textos sota. A més, pots posar un títol relacionat amb el tema i el nom dels autors de este àlbum digital.

Ací us deixe l'enllaç per si us interessa fer un "àlbum digital":

A més, en la meva entrada anterior del bloc podeu veure el nostre àlbum digital acabat. El nostre tema fonamental per a realitzar-lo ha sigut els óssos, doncs de nom li hem posat "El gran món dels óssos". De totes maneres, us deixe el vídeo de nou ací:



En segon lloc, hem continuat ampliant la nostra "cacera del tresor", que també està relacionada amb el tema dels óssos.

Per acabar, hem començat a veure els vídeos dels nostres companys sobre les "endevinalles" que ja vam acabar. Però com no ha donat temps a veure-les totes, hem de continuar el pròxima dia.

Gràcies per llegir-me!!!

dijous, 8 d’octubre del 2015

Àlbum digital

Amb aquesta pràctica hem conegut una nova aplicació web, anomenada "Bookr".
Aquesta aplicació web serveix per fer un àlbum digital, on pots inserir imatges mitjançant una recerca i afegir textos sota. A més, pots posar un títol relacionat amb el tema i el nom dels autors d'aquest àlbum.
Amb aquests àlbums digitals podem ensenyar en un futur als nostres alumnes sobre diferents temes, com per exemple: els animals, les plantes, els cotxes, etc... I és una manera senzilla i divertida perquè aprengan d'una forma diferent i creativa!
A més, tots junts a classe podem fer el nostre propi àlbum digital (sent el mestre el que escriga l'ordinador i els nens els que suggereixen que textos i imatges posar) per treballar en equip amb els companys i amb el mestre!

Ací deixem el nostre exemple d'àlbum digital:

dimecres, 7 d’octubre del 2015

6/10/2015

Avui a classe hem conegut què és una "cacera del tresor" i hem començat amb aquesta pràctica.
Primer cal destacar què és una "cacera del tresor", i consisteix a triar un tema, fer una presentació i introducció, fer una sèrie de preguntes, buscar les respostes a través de recursos, crear una avaluació...i, sobretot, fer que els nens s'interessen per aquest tema. Aquest podria ser un bon esquema per seguir:

1. Presentació del tema.
2. Introducció.
3. Preguntes relacionades.
4. Recursos.
5. La gran pregunta (que sigui interessant i divertida per als xics i xiques).
6. Avaluació.
7. Crèdits (autor, data).

Després, hem creat un lloc web amb les parts d'una "cacera del tresor" esmentades anteriorment. La meva companya i jo hem començat la nostra "cacera del tresor" que tracta sobre els óssos. En ella parlarem sobre els diferents tipus d'óssos que hi ha, què mengen, on viuen, etc...

Ací us deixe un petit avanç sobre la nostra "cacera del tresor":




I haureu d'esperar fins que l'acabem per saber més!

Ací us deixe uns enllaços d'exemples sobre "caceres del tresor" perquè us informeu més i conegueu millor la nostra pràctica:


Finalment, jo pense que aquesta pràctica pot resultar molt interessant per als nostres futurs alumnes, ja que a través d'aquestes "caceres del tresors" estan aprenent temes que els agraden i als quals prestaràn més atenció per les seves diverses preguntes, sobretot, la gran pregunta final que els estimula la imaginació!

Gràcies per llegir-me!!!

dijous, 1 d’octubre del 2015

1/10/2015

Avui a classe hem conegut una nova pàgina web, que és aquesta: Pere Marques. Però la utilitzarem més endavant quan tinguem que fer el treball de teoria corresponent a l'assignatura.

D'una banda, al programa de Power Point hem après a seleccionar diversos gifs per donar-los el mateix moviment a la vegada, en lloc d'anar un en un donant-li moviment i també hem recordat com inserir vídeos en aquest programa.

D'altra banda, al programa de Word hem après com fer un índex i tots els seus trucs per fer-lo més ràpid, com ara: modificar els títols tots a la mateixa vegada, actualitzar tota la taula o només una part d'ella, etc ...

A més, en una entrada anterior, anomenada "Imatges amb imagechef", hem conegut unes pàgines web per inserir textos i usar-les de cartells, pòsters, etc... Aquesta pàgina podeu utilitzar-la per mostrar als nens la importància del valencià. També, podeu imprimir les imatges personalitzades i penjar-les per l'aula per motivar-los.

Ací us deixe els enllaços i us animo a utilitzar-les, totes els enllaços pertanyen a Imagechef:

Exemple d'un enllaç:



Per finalitzar, en una altra entrada anterior, anomenada "Cartell amb Bighugelabs", hem conegut una altra pàgina web per fer cartells o pòsters de pel·lícules, teatre, representacions, etc... pots decorar-les al teu gust! Us animo a fer servir aquesta pàgina amb els vostres alumnes per si algun dia representeu una obra de teatre amb ells, doncs veure el seu cartell amb una simple imatge d'ells i un títol els motivarà molt.

Ací us deixo el seu enllaç:

Exemple:


Gràcies per llegir-me!!!

Cartell amb Bighugelabs.

En aquesta entrada us anem a ensenyar una pàgina web per fer cartells de pel·lícula, teatre, representacions, etc...per als nostres nens de l'aula. 
Nosaltres hem triat aquest cartell per a l'obra de teatre sobre els carnestoltes que realitzarem amb els nostres alumnes el dia 5 de febrer de 2016.
Podeu fer el vostre cartell amb aquesta pàgina web: Movie Poster
Ací us deixem el nostre cartell: 


Esperem que us haja agradat!!!

Imatges amb imagechef

Hui la meva companya i jo amb aquesta entrada mostrarem moltes imatges creades amb diferents pàgines web:

Amb la primera pàgina web farem una frase que fomente l'ús del valencià. La pàgina web és aquesta: Imagechef


Amb la segona pàgina web també escriurem una frase per a fomentar l'ús del valencià. La pàgina web és molt pareguda: Imagechef


També en la tercera pàgina web fomentem l'ús del valencià. La pàgina web és aquesta: Imagechef


Per finalitzar amb una quarta pàgina web, hem creat una camiseta d'un equip de futbol americà amb aquesta pàgina web: Imagechef



Gràcies per llegir-me!!!