dimarts, 13 d’octubre del 2015

13/10/2015

Avui a classe hem continuat aprenent ajustos sobre Google Sites per poder continuar amb la nostra pràctica anomenada "cacera del tresor".

Per exemple hem après a fer que la nostra "cacera del tresor" seguisca sent pública però més difícil de trobar, perquè necessitem que siga pública però no cal que la visite tothom.

La meva companya i jo hem continuat fent la nostra "cacera del tresor" que tracta sobre els óssos. Avui hem afegit una endevinalla perquè els xiquets endevinen que la resposta és l'ós i, també, hem inserit moltes imatges d'óssos. I per afegir gifs hem hagut de pujar primer els gifs a Drive per poder inserir-los correctament amb moviment a la "cacera del tresor".

A més, hem donat una forma més bonica a la nostra "cacera del tresor": afegint imatges i gifs, centrant el text, canviant la lletra en grandària, font i color, etc...

I, finalment, hem inserit en la nostra "cacera del tresor" l'àlbum digital que vam fer en una altra pràctica perquè els xiquets puguen veure-ho, ja que és un conte breu i tracta sobre els óssos!

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada