dijous, 15 d’octubre del 2015

15/10/2015

Avui a classe hem començat veient les endevinalles que faltava per veure dels nostres companys. He de dir que són molt originals i crec que en un futur, si decideixen exposar-les en la seva aula d'infantil, els agradarà molt als seus alumnes i es divertiran aprenent amb aquestes endevinalles.

Després, hem continuat arreglant els últims detalls per deixar acabada la nostra "cacera del tresor" i lliurar-la. La meva companya i jo hem arreglat, per exemple: el fons de la pàgina web (hem posat una foto d'una óssa amb els seus cadells), hem canviat l'aparença de la nostra "cacera del tresor", hem canviat la lletra de la pàgina web i hem posat correctament els gifs que s'havien mogut.

Finalment, la professora ens ha començat a explicar com hem de realitzar el nostre treball relacionat amb la teoria de l'assignatura i quines idees o recursos podem utilitzar, és a dir, ens ha exposat diverses orientacions per guiar-nos a l'hora de començar la feina. Aquest treball posteriorment haurem de exposar-lo a classe!

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada