dimecres, 7 d’octubre del 2015

6/10/2015

Avui a classe hem conegut què és una "cacera del tresor" i hem començat amb aquesta pràctica.
Primer cal destacar què és una "cacera del tresor", i consisteix a triar un tema, fer una presentació i introducció, fer una sèrie de preguntes, buscar les respostes a través de recursos, crear una avaluació...i, sobretot, fer que els nens s'interessen per aquest tema. Aquest podria ser un bon esquema per seguir:

1. Presentació del tema.
2. Introducció.
3. Preguntes relacionades.
4. Recursos.
5. La gran pregunta (que sigui interessant i divertida per als xics i xiques).
6. Avaluació.
7. Crèdits (autor, data).

Després, hem creat un lloc web amb les parts d'una "cacera del tresor" esmentades anteriorment. La meva companya i jo hem començat la nostra "cacera del tresor" que tracta sobre els óssos. En ella parlarem sobre els diferents tipus d'óssos que hi ha, què mengen, on viuen, etc...

Ací us deixe un petit avanç sobre la nostra "cacera del tresor":




I haureu d'esperar fins que l'acabem per saber més!

Ací us deixe uns enllaços d'exemples sobre "caceres del tresor" perquè us informeu més i conegueu millor la nostra pràctica:


Finalment, jo pense que aquesta pràctica pot resultar molt interessant per als nostres futurs alumnes, ja que a través d'aquestes "caceres del tresors" estan aprenent temes que els agraden i als quals prestaràn més atenció per les seves diverses preguntes, sobretot, la gran pregunta final que els estimula la imaginació!

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada