dijous, 1 d’octubre del 2015

1/10/2015

Avui a classe hem conegut una nova pàgina web, que és aquesta: Pere Marques. Però la utilitzarem més endavant quan tinguem que fer el treball de teoria corresponent a l'assignatura.

D'una banda, al programa de Power Point hem après a seleccionar diversos gifs per donar-los el mateix moviment a la vegada, en lloc d'anar un en un donant-li moviment i també hem recordat com inserir vídeos en aquest programa.

D'altra banda, al programa de Word hem après com fer un índex i tots els seus trucs per fer-lo més ràpid, com ara: modificar els títols tots a la mateixa vegada, actualitzar tota la taula o només una part d'ella, etc ...

A més, en una entrada anterior, anomenada "Imatges amb imagechef", hem conegut unes pàgines web per inserir textos i usar-les de cartells, pòsters, etc... Aquesta pàgina podeu utilitzar-la per mostrar als nens la importància del valencià. També, podeu imprimir les imatges personalitzades i penjar-les per l'aula per motivar-los.

Ací us deixe els enllaços i us animo a utilitzar-les, totes els enllaços pertanyen a Imagechef:

Exemple d'un enllaç:



Per finalitzar, en una altra entrada anterior, anomenada "Cartell amb Bighugelabs", hem conegut una altra pàgina web per fer cartells o pòsters de pel·lícules, teatre, representacions, etc... pots decorar-les al teu gust! Us animo a fer servir aquesta pàgina amb els vostres alumnes per si algun dia representeu una obra de teatre amb ells, doncs veure el seu cartell amb una simple imatge d'ells i un títol els motivarà molt.

Ací us deixo el seu enllaç:

Exemple:


Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada