dimecres, 2 de desembre del 2015

“Segueix el Pare Noel!!!!”

Amb l'arribada del nadal, he decidit fer una entrada i explicar-vos una pàgina web que he trobat i m'ha agradat bastant. A més, he tingut sort perquè l'he trobat en valencià.

Ací us deixe el seu enllaç directeSegueix el Pare Noel


Aquesta pàgina web tracta sobre el nadal, on podem deixar als nostres alumnes o fills que juguen i experimenten coses sobre el nadal.

En l'inici ens mostra quants dies falten perquè el Pare Noel arribe a les nostres cases perquè ens deixe els nostres regals favorits, el dia tan esperat pels més xicotets de la casa i els no tan xicotets.

Després, tenim diversos apartats, com són per exemple: “vídeos”, “jocs” com l'aeroport del Pol Nord i “aprenentatge” com són les tradicions nadalenques i el laboratori de programació.

En aquests apartats els xiquets poden entrar i coneixeran diferents jocs i activitats per a realitzar a través d'un ordinador, tablet, mòbil, etc…

Aquesta pàgina web es va actualitzant cada dia, de manera que cada dia que passa de desembre s'afig un joc més en aquesta web. Com per exemple avui estem a 2 de desembre, llavors trobem 2 jocs. Però el dia 23 de desembre, trobarem 23 jocs diferents.

Finalment, la pàgina web et diu que tornes la nit de nadal, és a dir el 24 de desembre, i els ajudes a seguir al Pare Noel tota la nit!

Us anime a conèixer aquesta pàgina web perquè segur que als xiquets els encanta! Jo la utilitzaré amb els meus nebots!

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada