dijous, 26 de novembre del 2015

26/11/2015

Avui en classe hem començat inscrivint-nos en el Congrés de Pobresa Infantil, el qual us he comentat en una entrada anterior. Ací us deixe l'enllaç per si vols inscriure’t: Inscripció

Després, ens ha tocat exposar a les meues companyes i a mi el nostre tema de teoria, és el número nou, i s’anomena: “Mobile learning: mòbils, tablets, e-books”.

Al principi hem estat una mica nervioses, però conforme passava el temps se'ns anaven passant els nervis també. I la professora ens ha dit que ho hem fet molt bé.

Ací us deixe la nostra presentació Power Point sobre el tema, la qual vam haver de pujar a la pàgina Slideshare, perquè els nostres companys puguen veure la presentació en els seus ordinadors al mateix temps que nosaltres estem exposant.


Mobile Learning: mòbils, tablets, e-books! from YessicaDuro

Més tard, els nostres companys han realitzat les preguntes del Kahoot que els hem proposat. Nosaltres també hem hagut de respondre a aquestes preguntes des del nostre mòbil o tablet, com hem fet en totes les exposicions dels nostres companys. A més, el nostre ránking ha sigut molt bo, ja que hem quedat les 4 primeres: la quarta ha sigut Ana María, la tercera ha sigut Yuleisi, la segona ha sigut Yaiza i jo he sigut la primera!

Finalment, la professora ens ha deixat començar amb la nostra Webquest, ja que l'altre dia ens va explicar com realitzar-la i avui hem tingut temps per a començar aquesta pràctica.

Espere que us haja agradat la presentació!

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada