dimecres, 2 de desembre del 2015

1/12/2015

El Congrés Internacional i Interuniversitari contra la Pobresa Infantil en el Món arriba a la Facultat d'Educació.


En aquesta entrada us vaig a explicar el que hem fet avui, ja que no hem tingut classe amb la nostra professora Rosabel.

Avui hem assistit al Congrés Internacional i Interuniversitari contra la Pobresa Infantil en el Món que ens va recomanar la nostra professora Rosabel, el qual ja he comentat en anteriors entrades.
Aquest és el vídeo amb el qual va començar el Congrés, per si us agradaria veure-ho:


Aquest Congrés és una gira que recorrerà Espanya i després cinc països més amb l'objectiu de conscienciar sobre la pobresa infantil d'Espanya i del món sencer. També, un altre objectiu és acabar amb la pobresa de tot el món en el 2030, ja que en el 2015 no s'ha complit.

A més, Alacant ha sigut la tercera província visitada, i aquesta gira va començar fa set mesos.

En primer lloc, han parlat les persones que representaven aquest Congrés, com són per exemple: Antonio Jiménez (president del consell independent de protecció de la infància), Jesús Villar (alcalde del municipi de Sant Vicent del Raspeig), Mª Ángeles Martínez (degana de la Facultat d'Educació) i Manuel Palomar (rector de la Universitat d'Alacant).



En segon lloc, han parlat unes estudiants de 6º de primària que representaven als col·legis Azorín i Juan Ramón Jiménez, que pertanyen al municipi de Sant Vicent del Raspeig. Aquestes xiquetes es diuen Lucía i María i han llegit les seues cartes per a conscienciar a les persones sobre la pobresa infantil en el món.



Després, Virginia ha donat l'oportunitat de parlar a molts xiquets que han assistit a aquest Congrés i que pertanyen a diferents aules d'aquests col·legis esmentats anteriorment, com són per exemple: 4ºA, 4ºB, 5ºA, 5ºB, 6ºA i 6ºB. Aquests xiquets han exposat les seues opinions sobre per què ha d'acabar la pobresa infantil en el món, com per exemple: tots els xiquets tenen dret a estudiar i no a treballar, tenen dret a una salut, tenen dret a tenir un nom i cognoms, etc…

Ací us deixe un enllaç amb més informació: Article sobre el Congrés

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada