dijous, 19 de novembre del 2015

19/11/2015

Avui en classe hem continuat amb les exposicions dels temes de teoria que estem fent i que corresponen avui, en concret hem vist dos temes seguits i que estan relacionats entre si, com per exemple són: el tema 5 i el tema 10.

En primer lloc, ha començat el grup del tema 5, i el seu tema s’anomena: “La informàtica i els multimèdia. La seua utilització en educació infantil”.

Abans que començara el segon grup a exposar, ha sonat l'alarma d'incendis per a realitzar un simulacre, llavors hem hagut d'eixir de classe i a la volta hem continuat amb la segona exposició.

Després, en segon lloc, ha continuat el grup del tema 10, i el seu tema s’anomena: “El vídeo en l’ensenyament i la formació”.

Aquestes exposicions han estat molt interessants, interactives i originals, llavors jo crec que han aconseguit l'objectiu que elles s'havien proposat, que era que nosaltres entenguéssim els dos temes.

Finalment, després de cada exposició hem utilitzat l'aplicació Kahoot descarregada en els nostres mòbils o les nostres tablets, i hem realitzat les diferents preguntes que les companyes ens han proposat. Quan acabaven les preguntes, Kahoot et donava una puntuació i un rànking que els hem hagut d'apuntar en un full de control!

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada