dimarts, 24 de novembre del 2015

24/11/2015

Al principi de la classe ha vingut un xic a lliurar-nos unes fulles d'avaluació, perquè opinem sobre la nostra professora Rosabel sobre com imparteix la seua assignatura en la Universitat. Llavors hem emplenat aquesta fulla i després hem començat la classe.

Després, Rosabel ens ha comentat que hem d'inscriure'ns en el Congrés contra la Pobresa Infantil, que se celebrarà l'1 de desembre en la Universitat d'Alacant (concretament, en la nostra Facultat d'Educació), perquè en finalitzar aquest congrés ens lliuren un certificat d'assistència. Però ens inscriurem en classe el pròxim dia. Per si esteu interessats en aquesta gira, ací us deixe la seua pàgina web Congrés contra la Pobresa Infantil

Després, han continuat amb la classe els nostres companys que havien d'exposar avui un tema de teoria. Ells han exposat el seu tema, que és el número 3, i s’anomena “Internet aplicat a l’educació: blog i wiki, webquest, miniquest i cacera del tresor”.

A més d'exposar, ens han proposat una activitat voluntària, que consisteix a cercar una web educativa i enviar-li-la a ells per Twitter. També, hem de recomanar el seu Twitter en una entrada voluntària del nostre Blog.

Més tard, hem fet el Kahoot corresponent amb les preguntes que ens han proposat els nostres companys.

Finalment, la professora ens ha comentat que com a futurs mestres hem de saber realitzar una Webquest, perquè les utilitzarem molt en el nostre futur laboral. Llavors, ens ha proposat fer una Webquest per parelles, però de moment només hem de portar el nostre tema, sobre el qual volem fer la Webquest, dimarts que ve per a comentar en classe amb els nostres companys si està ben plantejada.

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada