dimarts, 17 de novembre del 2015

17/11/2015

Avui a classe hem tornat a fer la prova de Kahoot del tema de teoria sobre "Lliurex & CCC" del dijous passat, per un problema que va haver-hi i hem tornat a repetir aquestes preguntes.

Després, li hem lliurat a la professora el full d'avaluació dels nostres primers 4 Kahoot fets a classe i ella ens ha repartit un full nou per a les següents 4 exposicions de teoria.

Més tard, ens hem connectat al nostre Blog per posar-li una llicència, ja que hem estudiat les llicències amb una exposició del dijous passat i hem decidit quina llicència ens convé més al nostre Blog.

Ací us deixe l'enllaç directe per a crear la teua pròpia llicència!

Enllaç directe -> Fer llicència

Després, ha començat l'exposició que tocava avui, on hem vist un nou tema de teoria, concretament el tema 4, que es diu "L'organització de les TIC als centres d'infantil i primària. Pla TAC".

Finalment, hem agafat un paper i hem copiat un seguit de preguntes que ens ha dictat la professora, per a posteriorment realitzar-les i lliurar-les en aquest moment. Aquestes preguntes estaven relacionades amb el tema de teoria que les nostres companyes han exposat avui a classe.

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada