dijous, 12 de novembre del 2015

12/11/2015

Avui a classe hem començat amb una exposició que no va donar temps a finalitzar el dimarts, llavors les nostres companyes han pogut acabar la seua exposició avui i ens han ensenyat un vídeo també.

Després, hem continuat amb les dues exposicions que tocava fer avui:

En primer lloc, ha començat el grup del tema 12, i el seu tema s’anomena "Internet com a mitjà d'informació, comunicació i aprenentatge".

En segon lloc, ha continuat el grup del tema 14, i el seu tema s’anomena “El programari lliure aplicat a l’educació. Llicències Creative Commons. Lliurex”.

Aquestes exposicions han estat molt interessants i jo crec que han aconseguit l'objectiu que elles s'havien proposat, que era que nosaltres entenguéssim els dos temes. Encara que ens haja costat més entendre la segona exposició, no per culpa de les companyes, sinó perquè el contingut era més difícil d'explicar-ho i entendre-ho.

Finalment, després de cada exposició hem utilitzat l'aplicació Kahoot descarregada en els nostres mòbils o les nostres tablets, i hem realitzat les diferents preguntes que les companyes ens han proposat. Quan acabaven les preguntes, Kahoot et donava una puntuació i l'hem hagut d'apuntar en un full de control!

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada