diumenge, 20 de desembre del 2015

CONEIXEM EDUAPPS!!!

Hola a tots!!!

Avui parlaré sobre una pàgina web que us recomane i s'anomena "Eduapps":



Eduapps és una página web que serveix per a conèixer diferents aplicacions per al mòbil i tablet, les quals podem descarregar en els nostres dispositius electrònics i utilitzar-les.


Aquesta pàgina web té diferents apartats, com per exemple: inici, infantil, primària, secundària, batxillerat, professors, etc... Nosaltres com a pares o com a professors ens centraríem en dos apartats, que són "infantil" i "professors".

En l'apartat de "infantil" tenim l'opció de poder seleccionar el bloc què volem treballar i el currículum. Per exemple: seleccionem el bloc de "El cos i la pròpia imatge" i seleccionem el currículum "Identificació i utilització dels sentits, expressió verbal de sensacions i percepcions". I apareixeran totes les aplicacions que podem descarregar per a treballar amb els nostres alumnes o amb els nostres fills.

Ací teniu l'exemple:




Algunes aplicacions poden ser gratis i unes altres poden costar diners. També, podem trobar que hi ha aplicacions de diferents idiomes. Llavors tu tries la que més t'agrade en cada cas.

Finalment, us recomane aquesta pàgina web, perquè les meues companyes i jo la utilitzem per a la nostra exposició del tema de teoria que ens va tocar explicar a la resta de la classe.

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada