dimecres, 4 de novembre del 2015

3/11/2015

Avui a classe hem llegit un document amb una sèrie d'orientacions importants a seguir a l'hora de realitzar una exposició. Aquestes orientacions haurem de tenir-les en compte el dia que ens toque exposar el nostre treball.

Després, la professora ens ha explicat unes quantes recomanacions mitjançant un power point, perquè els nostres treballs estiguen millor realitzats. Com per exemple: contrastos de color, grandària de lletra, bones imatges, no posar gifs amb moviments ni fer una exposició infantil, etc,...).

Més tard, hem provat per primera vegada l'aplicació Kahoot, de la qual ens va parlar la professora fa uns dies. Aquesta aplicació ens la vam haver descarregar al mòbil o a la nostra tablet i amb ella respondrem a les nostres preguntes després de cada exposició dels nostres companys.

Després, la professora ens ha posat uns vídeos de xiquets d'Educació Infantil, els quals utilitzaven l'aplicació Kahoot per aprendre diferents coses, com per exemple: colors, formes geomètriques, lectoescriptura, abecedari, etc,...

Finalment, hem conegut una nova pàgina web, anomenada Picmonkey. Aquesta pàgina web serveix per triar i editar imatges. La meua companya i jo vam editar la imatge que està en l'entrada anterior. Per si voleu veure-la!

Gràcies per llegir-me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada