dimarts, 29 de setembre del 2015

29/09/2015

Avui a classe hem conegut una nova pàgina web, que és aquesta...Congrés d'Espanya



Tracta sobre un Congrés Internacional i Interuniversitari contra la Pobresa Infantil al Món, que es celebra a la Facultat d'Educació de la UA i la professora ens ha comentat si ens agradaria formar part de l'equip del voluntariat en aquesta sessió.

A més, hem après més coses per continuar la nostra endevinalla en Power Point, com per exemple: inserir una cançó de fons que s'escolte a totes les diapositives, afegir sons dels animals que vulguem, introduir la gravació de la nostra veu recitant l'endevinalla, com retallar àudios, com indicar als sons que es reprodueixin automàticament o triar quan volem que s'escolten, etc...

Després de l'explicació hem continuat fent la nostra endevinalla en Power Point. Avui la meva companya i jo hem afegit les imatges gifs i li hem donat moviment, hem posat animacions als textos i hem inserit la cançó de fons i la nostra gravació recitant l'endevinalla.


Gràcies per llegir-me!!!

diumenge, 27 de setembre del 2015

24/09/2015

Avui a classe hem començat una nova pràctica anomenada "Endevinalla multimèdia".

Aquesta pràctica hem de fer-la per parelles amb el programa Power Point i hem de fer una endevinalla per als xiquets amb textos, imatges, sons, gifs, dibuixos animats, fons, títiol, etc...

La meva companya i jo hem començat inserint els fons a partir d'unes imatges reals que hem fet en un parc, amb unes vistes meravelloses. A més, ja hem afegit els textos de l'endevinalla i hem buscat moltes imatges d'animals per inserir. I, també, hem buscat sons d'animals.

Per si us interessa, la meva companya i jo hem trobat els sons d'animals, en concret la granota, per a la nostra pràctica en aquesta pàgina molt interessant, però podeu trobar sons de més animals...  Sons de granota

També podeu encontrar més sons d'animals en aquesta pàgina... Banc d'imatges i sons i en aquesta pàgina que també he buscat sobre sons interessant... Més sons d'animals

Per finalitzar us vaig a avançar una imatge real del nostre treball:



Gràcies per llegir-me!!!

dimecres, 23 de setembre del 2015

22/09/2015

Avui a classe hem repassat algunes coses sobre el Blog, com per exemple escriure bé el nostre títol i algunes coses més de repàs ràpides.
També, hem conegut dues pàgines web molt interessants, ací davall us deixo els seus enllaços perqué les conegueu.
Amb la primera pàgina web, anomenada "Wrip Wrap Wrop"podeu triar diferents estampats sobre els quals podeu escriure textos al damunt d'ell i després podeu imprimir-los.

Ací teniu la prova.


I amb la segona pàgina web, anomenada "La photo cabine", podeu fer-vos diverses fotos seguides que tenen moviment com si estiguéreu en un "fotomatón", triar diferents estils i guardar les fotos en el vostre ordinador.

Ací teniu la prova.

Per finalitzar, hem començat a aprendre més coses sobre PowerPoint, com ara: llevar el fons a una imatge, utilitzar un enllaç sense que canvie de color i que un enllaç ens porte a una altra diapositiva, inserir un gif amb moviment i afegir-li traços, duració, transicions, etc...

Gràcies per llegir-me!!!

dijous, 17 de setembre del 2015

Pintem a classe!!!

En aquesta entrada us ensenyem cóm podem treballar a la nostra aula d'infantil la pintura, perquè es un recurs que els agrada molt als més xicotets.
En primer lloc, us ensenyem amb un vídeo cóm treballar l'acuarel·la amb les seus mans i paper.




En últim lloc, us ensenyem un altre recurs per a ensenyar als xiquets cóm pintar però sense embrutar-se, ja que aprenen de la mateixa manera i és més pràctic. D'aquesta manera estalviem en pintura i en diners.


Prova de gadget

En aquesta entrada vaig a fer una prova per a posar un gadget que no siga una mascota o un rellotge. Jo he triat aquesta:

15/9/2015 i 17/9/2015 diari

El dia 15 de setembre vam començar a conèixer cóm utilitzar bàsicament el nostre blog . I el dia 17 de setembre vam provar coses noves, com per exemple: afegir un rellotge, posar una mascoteta, provar vídeos, posar un altre gadget diferent als anteriors (que no siga una mascota o un rellotge)...

dimarts, 15 de setembre del 2015

Benvinguts al meu blog!!!

Hola, sóc YÉSSICA DURO i, també, sóc nova al món de Blogger. 
Jo vaig a triar més pàgines web sobre les TIC a l'educació infantil perquè us pugueu informar sobre bons recursos per al futur de la tecnologia a classe.

Les TIC a educació infantil
La importància de les TIC a educació infantil
Recursos TIC per a Educació Infantil




Universitat d'Alacant